Wie zijn wij

Sing Along Events organiseert al sinds 2001 meezingconcerten. Wat begon als een plaatselijk initiatief om een meezingconcert te regelen in een theater, is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke organisatie die zowel Musical Sing Alongs als klassieke scratches naar een groot publiek brengt.

Sing Along Events was één van de eerste organisatoren van meezingconcerten in Nederland, en behoort tot de absolute top. Met Sing Along Events bent u verzekerd van een geweldige muzikale ervaring, of u nu kiest voor de uitvoering van een intens klassiek oratorium of voor een spetterende Musical Sing Along!Vaste medewerkers

20160616 profielfoto amjonk

 

Tonnie Jonk
Sinds juni 2017 is het team van Sing Along Events versterkt met een nieuwe vaste medewerker. Haar naam is Tonnie Jonk, zij is de financieel medewerker en de evenementenmanager.

Jorieke
 
Jorieke Akkerman 
Jorieke Akkerman is in 2009 als stagiair begonnen bij Sing Along Events. Sinds februari 2015 is ze vaste medewerker. 
      

Martin-van-der-Brugge-nc-611x397

Martin van der Brugge
Martin van der Brugge is dirigent, maar ook de oprichter van Sing Along Events. Naast organisator is hij tevens de dirigent van al deze meezingconcerten.

 

 

 

Millicent KruisFoto M Kruis Taaltype
Millicent Kruis is echt een taaltype en schrijft met veel plezier teksten voor nieuwsbrieven en de website van Sing Along Events. Haar gezin bestaat uitsluitend uit muzikale veelvraten en beluistert alles: van Gregoriaans gezang via free jazz naar klassieke kamermuziek en heavy metal.