Wie zijn wij

Sing Along Events organiseert al sinds 2001 meezingconcerten. Wat begon als een plaatselijk initiatief om een meezingconcert te regelen in een theater, is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke organisatie die zowel Musical Sing Alongs als klassieke scratches naar een groot publiek brengt.

Sing Along Events was één van de eerste organisatoren van meezingconcerten in Nederland, en behoort tot de absolute top. Met Sing Along Events bent u verzekerd van een geweldige muzikale ervaring, of u nu kiest voor de uitvoering van een intens klassiek oratorium of voor een spetterende Musical Sing Along!Vaste medewerkers

976719 605052682868466 1135852750 o

Daniëlle van Evert
Het Sing Along Team bestaat uit een tiental vrijwilligers en stagiaires van het MBO en HBO. Sinds april 2012 is het team van Sing Along Events versterkt met een nieuwe vaste medewerker. Haar naam is Daniëlle van Evert, zij is de directiesecretaresse en de projectmanager. 


Martin-van-der-Brugge-nc-611x397
Martin van der Brugge
Martin van der Brugge is dirigent, maar ook de oprichter van Sing Along Events. Naast het organiseren, is hij tevens de dirigent van al deze meezingconcerten.