Achtergrondinfo

Nieuwsbrief mei 2017

Onder het motto Viva la Vida gaan we het leven vieren in Steenwijk met een heerlijke meezingdag! Voor wie zich afvraagt in welke provincie Steenwijk ook alweer ligt: officieel hoort het bij Overijssel, maar het ligt zeer dichtbij het kruispunt van Friesland, Drenthe en Overijssel. Op 50 meter lopen vanaf het Intercity Station Steenwijk is het theater bovendien uitstekend te bereiken. Het theater heeft onlangs een grote verbouwing ondergaan en is helemaal opnieuw ingericht.

Theater de Meenthe Steenwijk

Op het programma van de Pop Sing Along 2018 staan weer pareltjes voor popliefhebbers. Meezingen met Bohemian Rapsody, Viva la Vida en We Are the World is altijd leuk, en met een groot koor en een fijn begeleidingscombo in een heerlijke theaterzaal wordt het echt een feest om naar uit te kijken. Daarom bieden wij u nu al de gelegenheid om u aan te melden. Inschrijven kost € 35. U bent een hele dag onderdak en zingt samen met andere zangliefhebbers de mooiste popnummers.

U kunt zich hier inschrijven. Tip: geef deelnemerskaarten cadeau aan iemand die ook zo van meezingen houdt!

 

 


Help ons met verspreiden van flyers en ontvang korting! 

Foto flyers verspreiden websiteDraagt u Sing Along Events een warm hart toe?
Wanneer u ons helpt flyers te verspreiden, dan ontvangt u van ons korting op het bedrag van deelname voor één van onze evenementen.
U kunt flyers in de plaatselijke supermarkt ophangen, neerleggen in de buurtbibliotheek of meenemen naar uw koor. 
Stuur ons een mail met uw adresgegevens naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  en dan sturen wij u een enveloppe met 3 x 50 flyers toe. Wilt u meer flyers verspreiden, geeft u dit dan aan. Als dank ontvangt u van ons een kortingsbon voor één van onze evenementen.