Arrangementen

Sing Along Events heeft een prachtig programma samengesteld om een weekend lang te zingen, met als bekroning een concert in de prachtige Sint Willibrorduskerk in Deurne (Noord-Brabant). Om optimaal te kunnen genieten van dit weekend, hebben wij drie arrangementen voor u opgesteld, in samenwerking met Kloosterhotel Willibrordhaeghe. U kiest het arrangement dat het beste bij uw wensen past.

Wilt u een volledig verzorgd weekend, met alle comfort in het gastvrije Kloosterhotel Willibrordhaeghe met een bourgondische keuken? Kies dan voor volpension.

Maakt u graag gebruik van de overnachting en het ontbijt van Kloosterhotel Willibrordhaeghe, kies dan voor de optie halfpension.

Wilt u alleen meezingen met het koor maar niet overnachten in het Kloosterhotel, dan is 'deelname koor’ voor u de beste keus.

Let op: bij zowel halfpension als bij deelname aan alleen het koor kunt u op het inschrijfformulier aangeven dat u wel gebruik wilt maken van het diner of de luxe lunch op zondag. Zo bent u volledig flexibel tijdens dit weekend, ideaal als u ook uw partner wilt meenemen naar Deurne.

Lees hier meer over het programma met de muziek die zal worden gezongen en uitgevoerd tijdens het weekend.

Lees meer over deelname met volpension >>
Lees meer over deelname met halfpension >>
Lees meer over deelname koor >>

Uitprintbaar inschrijfformulier 
Lukt het niet met de online inschrijving of komt telefoneren u niet uit? Dan kunt u hier het inschrijfformulier downloaden om deze uit te printen en op te sturen naar Sing Along Events. Dit adres staat op het inschrijfformulier. 

Willibrordhaeghe hotel terras