Deelname volpension en partnerprogramma

uploads-footer-wh home

Fauré zangweekend

Zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2018

Wij hebben een nieuwe, unieke locatie gevonden voor het jaarlijkse zangweekend van Sing Along Events: het Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne  (Noord-Brabant). Het nieuwe 4-sterrenhotel was oorspronkelijk een klooster, maar is na een grondige verbouwing omgetoverd tot een modern en luxe hotel. Door de groenrijke omgeving rondom het hotel in Deurne bent u verzekerd van een geweldig uitzicht tijdens uw verblijf. Het Kloosterhotel herbergt niet alleen een bijzonder vriendelijk hotel met een uitstekende keuken, maar ook een prachtige kapel die wij zullen gebruiken als repetitieruimte. Een geweldig inspirerende omgeving voor een muzikale ervaring, tijdens het Fauré -zangweekend op zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2018.

Het arrangement volpension omvat:

• Ophaalmogelijkheid vanaf NS station;
• Ontvangst met een kopje koffie en een lekkernij;
• Overnachting en ontbijt in Kloosterhotel Willibrordhaeghe;
• Twee lunches en een uitgebreid dinerbuffet;
• Repetities met koor en orkest in de kapel;
• Generale repetitie en concert in de St. Willibrorduskerk te Deurne
• Busvervoer van Kloosterhotel Willibrordhaeghe naar St. Willibrorduskerk te Deurne
• Alternatief programma voor niet-meezingende partners. 


Zaterdag 25 augustus 2018

Vanaf 10.30 uur bent u van harte welkom in het Kloosterhotel Willibrordhaeghe. Bij aankomst wordt u ontvangen met een heerlijk kopje koffie. Om 12.00 uur wordt er uitgebreid geluncht. We beginnen te repeteren om 13.00 uur in de kapel. 
De muzikale leiding van dit programma is in handen van dirigent Martin van der Brugge. Om 15.00 uur houden we een korte pauze van een half uur waarna we de repetitie vervolgen tot 18.00 uur. Voor het dinerbuffet worden we om 19.00 uur verwacht in het restaurant. 
Restaurant Deurne samen

Zondag 26 augustus 2018

Om 10.00 uur starten we met het repeteren in de kapel. Na een heerlijke lunch in het restaurant om 12.30 uur vertrekt de bus naar St. Willibrorduskerk te Deurne. 
De generale repetitie is om 14.00 uur in de kerk. Om 15.00 uur is het publiek van harte welkom om te komen genieten van de uitvoering van het  Fauré programma. De uitvoering eindigt om 16.00 uur. Om 16.30 uur kunt u weer teruggebracht worden naar het station, of naar het hotel.

Partnerprogramma  DSC1539

Heeft uw partner ook interesse in een weekend genieten van het prachtige Noord-Brabantse landschap, maar houdt hij/zij niet van zingen? Voor hem/haar wordt een alternatief programma aangeboden. Voor wandelplezier is in de Deurnese en Mariapeel een wandelroutenetwerk aangelegd. Het historische landschap herinnert aan het verleden aan de turfstekers die hier sporen hebben achtergelaten. Klik op de foto voor een impressie. De perfecte ligging van het hotel en het culturele centrum van de Peel maken het hotel de ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Liefhebbers van cultuur en stad kunnen hun hart ophalen in dit hotel, want de gezellige stad Eindhoven ligt op een steenworp afstand. Uiteraard krijgt uw partner ook een gereserveerde plaats toegewezen bij het concert.


Inschrijven
Wanneer u zich wilt inschrijven voor het Fauré zangweekend  kunt u het online inschrijfformulier voor volpension invullen. Wenst u meer informatie over het zangweekend of schrijft u zich liever telefonisch in? Neem contact op met Sing Along Events: 071 - 361 94 86 (ma - vrij 09.30 uur - 16.30 uur). 


Prijzen volpension

Kamer met badkamer en toilet: € 249,50,- p.p. *
Toeslag eenpersoonskamer € 22,50

Overig:

  • Bladmuziek Requiem en de Cantique de Jean Racine van Fauré: € 17,50
  • Ingezongen oefen-cd Requiem en de Cantique de Jean Racine van Fauré: € 15,-
    Download hier de folder 

Prijzen partnerprogramma

Kamer met badkamer en toilet: € 199,50 p.p. 


Adresgegevens
Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe
Vlierdenseweg 109
5753 AC Deurne
Routebeschrijving