Messiah zangweekend

Zaterdag 26 augustus en zondag 27 augustus 2017 

Zing mee tijdens dit zangweekend in Abdij Hotel Rolduc in Kerkrade (Zuid-Limburg). Het zangweekend van Sing Along Events is elk jaar weer een hoogtepunt, vanwege de gemoedelijke sfeer, de prima ambiance en niet te vergeten de gedreven solisten en begeleiders. Komend jaar staat het zangweekend in het teken van 'Messiah' van Händel.

Programma 

Een weekend lang zingen in een prachtige omgeving, begeleid door een enthousiast klassiek ensemble, een onvermoeibare dirigent en met een solist van topklasse: dat is het zangweekend van Sing Along Events. In 2017 staan de mooiste delen uit 'Messiah' van Händel op het programma.
Het zangweekend vindt dit jaar plaats in het grootste Abdijklooster van Nederland, in Kerkrade, waar u kunt genieten van heerlijke lunches, een excellent diner en een overnachting in een comfortabele kamer. Zaterdag en zondag brengen we door met repetities met koor, orkest en solist, en zondagmiddag is er een uitvoering in de prachtige Abdijkerk.
Het zangweekend is er voor iedereen die van zingen houdt en graag samen geniet van de mooiste muziek in een fijne omgeving!

Een weekend om nooit te vergeten!

Heeft uw partner ook interesse in een weekend genieten van het prachtige Zuid-Limburgse landschap, maar houdt hij/zij niet van zingen? Voor hem/haar wordt een alternatief programma aangeboden.

Abdij Hotel Rolduc ligt midden in het prachtige Zuid-Limburg, tegen de grens met Duitsland en op een steenworp afstand van België. Steden als Maastricht, Heerlen, Aken en Valkenburg zijn gelegen op minder dan een half uur rijden. U kunt hier dus grenzeloos genieten! Het abdijcomplex heeft een historie van meer dan 900 jaar en behoort tot de 100 belangrijkste monumenten van Nederland. Voor niet-meezingende partners is er een partnerprogramma samengesteld met o.a. een wandeling in de botanische tuin van het klooster.

Nieuw: naast Comfort Kamers ook Economy Kamers

Abdij Hotel Rolduc heeft naast zeer comfortabele kamers inclusief sanitair, wifi, radio en flatscreen tv ook Economy Kamers met douche/toilet op de gang. Kijk bij de arrangementen welk prijsvoordeel u dat kan opleveren.  

Alleen meezingen

Woont u in de buurt van Kerkrade of heeft u een ander onderkomen in de buurt?

U kunt zich ook alleen inschrijven om deel te nemen aan de repetities en het concert, zonder overnachting en culinaire verzorging in Abdij Hotel Rolduc.

Plaatje website