Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk deze dan in uw browser.
 
Nieuwsbrief | December 2021
26/01/2022 - Uitgave 123
 
 

Beste zanger(es),  

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u eerder deelnam aan een van onze evenementen of omdat u een vacature plaatste bij Dirigenten Bemiddeling Nu. Mocht u geen prijs meer stellen op deze nieuwsbrief, dan kunt u zich afmelden via de link onderaan deze mail.

In deze nieuwsbrief:

  • Misa Criolla scratch gaat door!
  • Koorproject Bach, Händel en Mendelssohn in Weimar en Leipzig uitgesteld
  • Een bijzondere uitvoering van Bachs Matthäus Passion
  • Zangweekend 2022: De Cecilia mis van Charles Gounod

Misa Criolla scratch gaat a.s. zaterdag door!

Wellicht weet u al dat tenor Javier Rodríguez afgelopen zondag zijn tournee door Nederland heeft gecanceld. Sing Along Events heeft gelukkig fantastische vervangende musici gevonden, namelijk de leden van 'Grupo Los Criollos'. Met deze muzikanten heeft dirigent Martin van der Brugge in Barcelona ook al geweldige concerten gegeven. De Misa Criolla zal dus aanstaande zaterdag weer klinken in Amsterdam! [Lees meer]

Datum: zaterdag 11 december 2021
Locatie: Dominicuskerk, Amsterdam
Toegangskaarten concert (16.00 uur- 17.00 uur) € 12,75 online bestellen

Winterconcert in Weimar, Halle en Leipzig uitgesteld

Helaas is het koorproject dat zou plaatsvinden tussen 27 en 31 december 2021 uitgesteld. Het is nu gepland van 8 - 12 april 2022, met een voorafgaande repetitiedag op 26 maart in Woerden. Deze koorreis naar Weimar, Halle en Leipzig staat in het teken van de componisten Bach, Händel en Mendelssohn en u kunt meereizen en meezingen! Onderdeel van deze reis is een optreden in de legendarische Thomaskirche in Leipzig.
[Lees meer]

Datum: vrijdag 8 april tot en met dinsdag 12 april 2022
Locatie: Concerten in Duitsland (Herderkirche in Weimar, Thomaskirche en Nikolaikirche in Leipzig)
Inschrijven: via het inschrijfformulier

Een bijzondere uitvoering van Bachs Matthäus Passion

Bach MatthAus Sing Along Events
Voor zover bekend heeft Bach slechts vier uitvoeringen van de Matthäus Passion verzorgd, tussen 1727 en 1740. Meer dan anderhalve eeuw later was het Felix Mendelssohn Bartholdy die dit meesterwerk nieuw leven inblies. Op 11 maart 1829 verzorgde hij voor het eerst sinds Bachs overlijden een ingekorte uitvoering, die de belangstelling voor Bachs muziek aanwakkerde. Tijdens de Matthäus Passion op zaterdag 19 maart 2022 in Amsterdam zingen wij ook een ingekorte versie. De aria’s en koordelen zullen gewoon in de originele Duitse versie zijn, de Verteller brengt de teksten van de Evangelist in een Nederlandse bewerking tot leven.
[Lees meer]

Datum: zaterdag 19 maart 2022
Locatie: Dominicuskerk, Amsterdam
Inschrijven: via het inschrijfformulier

Zangweekend 27 en 28 augustus 2022

Een weekend lang zingen in een bijzondere omgeving, begeleid door een enthousiast klassiek ensemble en met fantastische solisten: dat is het zangweekend van Sing Along Events. Op het programma staat de Ceciliamis van Charles Gounod.
Het zangweekend vindt  dit jaar plaats in het supermoderne Fletcher Hotel Trivium in Etten Leur (vlak bij Breda).  Zondagmiddag is er een uitvoering in de H.H. Agatha en Barbara, een prachtige basiliek die is gebouwd naar de Sint Pieter in Rome. U bent van harte welkom om mee te zingen tijdens het zangweekend, om samen met andere zangliefhebbers te genieten van de fijne muziek in een heerlijke omgeving. Lees meer.

Datum: zaterdag en zondag 27/8 en 28/8 2022
Locatie: Fletcher Hotel Trivium in Etten Leur (Brabant)
Inschrijven: via het inschrijfformulier

Dirigentenbemiddeling

Dirigentenbemiddeling, de website voor een perfecte match tussen dirigent en koor! Koren die op zoek zijn naar een dirigent kunnen kosteloos hun advertentie plaatsen. Met meer dan 300 dirigenten in het bestand vindt u ook voor uw koor een nieuwe dirigent! [Naar website]

Boek Solisten Nu

Boek Solisten Nu, het professionele impresariaat voor solisten en professionele zangers. Zonder bemiddelingskosten! Het aanbod van Boek Solisten Nu is uitgebreid met pianisten, klavecinisten en organisten. Impresariaat voor professionele klassieke zangers, pianisten en organisten, opgericht door Martin van der Brugge. [Naar website]

Graag tot ziens

Wij hopen u bij één van onze activiteiten te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,
Martin van der Brugge, dirigent
Sing Along Events - Postbus 3051 - Leiden
Tel: 31 (0)71-331 78 73

P.S. Wilt u info blijven ontvangen over meezingevenementen,
dan hoeft u niets te doen.
Wilt u zich uitschrijven voor deze mailing of uw inschrijving aanpassen,
klikt u dan op 'Beheer aanmelding' hieronder.